BİLGİLENDİRME!!! - Haberler
Anasayfa | Duyurular | Üyelik | Bize Ulaşın
BORÇ SORGULAMA
tümünü listele
Haberler BİLGİLENDİRME!!!

BİLGİLENDİRME!!!


BİLGİLENDİRME!!!

Dernek Üyesi Değerli Meslektaşlarımız;

Sizler için; her türlü hak ve menfaatin korunması amacıyla her daim çalışan, diğer meslek grupları tarafından her zaman gıptayla bakılan Derneğiniz, sizin desteğinizle güçlü bir şekilde varlığını devam ettirecektir.

Sizler; Derneğinize ÜYE olarak üzerinize düşeni yaptınız. Bir kez daha teşekkürler.

Şu an içinde bulunduğumuz süreç, en çok birliğe ve birliğimizi temsil eden DERNEĞİMİZE ihtiyaç duyulan zamanlardır. Bakanlığımızın şekilleneceği bu süreçte, yeni sisteme adepte olabilme yasaları da hızla yürürlüğe girecektir. Bu süreçten en olumlu ve karlı şekilde, hak ettiğimizi alarak çıkmak için hep birlikte çalışmamız gerekmektedir. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizler, hiç yorulmadan çalışacağız.

Yeni bir yıl, yeni bir dönem, hepimiz için daha sağlıklı, daha huzurlu, daha başarılı ve HAK ETTİĞİMİZ tüm haklarımızı alacağımız yıl olur İnşallah.

TÜM ÜYELERİMİZDEN RİCAMIZ;

2018 YILI AİDATI OLAN, TOPLAM 60,00 TL’yiT.C. Ziraat Bankası Ankara Merkez Şubesi IBAN : TR 0300 0100 0001 4992 4166 5007 GÖNDERMENİZDİR.

DERNEK YÖNETİMİ olarak 2018 yılında; daha güçlü, daha etkin, üye ve il temsilcileriyle daha çok iletişimde olan ve hiç yorulmayacak bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Hayat yoğunluğu, unutkanlık gibi sebeplerle daha önceki yıllarda ödenemeyen Derneğimize olan aidat borçları, her üyemize mail olarak gönderilecektir. Şu anda web sitesi borç sorgulama ekranı teknik bir sebepten dolayı çalışmamaktadır. Birkaç gün içinde aktif edilecektir. Ancak atacağımız mailde her türlü bilgilendirme yapılacaktır. Üyelerimiz arasında haksızlığa sebebiyet vermemek için, tüm meslektaşlarımızın aidat borçlarını ödeme konusunda duyarlı olacağı konusunda şüphemiz bulunmamaktadır.

Saygılarımızla iyi çalışmalar.




Adres : Mithatpaşa Caddesi No: 16/11 Kızılay / ANKARA
Telefon : -  Faks :-
E-Mail : defuzder@gmail.com