BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ ÇALIŞTAYI!!! - Haberler
Anasayfa | Duyurular | Üyelik | Bize Ulaşın
BORÇ SORGULAMA
tümünü listele
Haberler BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ ÇALIŞTAYI!!!

BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ ÇALIŞTAYI!!!


BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ ÇALIŞTAYI!!!

DEFTERDARLIK UZMANLARI DERNEĞİ

BÜTÜNLEŞİK KAMU MALİ YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMİ

ÇALIŞTAYI

 

Maliye Bakanlığı bünyesinde görev yapan Defterdarlık Uzmanlarının, mesleki ve sosyal dayanışmasının sağlanması amacıyla kurulan Defterdarlık Uzmanları Derneği’nin, bir amacı da, Meslektaşlarının kurum içerisinde kilit taşı olarak görev alma hedefi doğrultusunda, mesleki bilgi ve becerilerinin paylaşılarak çoğaltılmasıdır.

Derneğimiz bu sebeple; sürekli  aktif ve donanımlı olarak görevlerine motive bir şekilde devam eden, diğer unvanlardaki çalışan mesai arkadaşlarıyla, aynı gemide görev aldığının bilincinde olan, Kurumu için her daim elini taşın altına koyan ve cansiperane çalışan Meslektaşlarının yanındadır.

Kurum menfaati söz konusu olduğunda; mesleğinin tüm sorunlarını bir kenara bırakarak çalışan Defterdarlık Uzmanları, çalıştığı birimlerde sorumluluklarını en üst seviyede yerine getirmektedir. Bu durumdan kıvanç duymaktayız. 

 

            Muhasebat Genel Müdürümüz Sayın Ertan ERÜZ’ü ziyaretimiz sonrasında; Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan, muhasebe ve harcama sisteminde yeni bir çağ olacak, muhasebe hizmetinin değerini ve anlamını artıracak olan Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sisteminin uygulanma sürecinde, Dernek olarak gelişmeleri titizlikle takip etmekteyiz. Sistemin ilk ayağı olan, Yeni Muhasebe Sistemi ve Yeni Harcama Sisteminin uygulanma aşamasında, üzerimize düşen görevi yapmak için aktif olarak çalışacağız.

 

           

            Bu bağlamda; ilk adım olarak, 30 ARALIK 2017 Cumartesi günü Dernek Merkezimizde; tüm yönleriyle yeni Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sisteminin ilk ayağı olan Yeni Muhasebe Sistemi ve Yeni Harcama Sistemi hakkında görüş alış verişi yapmak, sisteme geçişle ilgili süreci ve sistemle ilgili eğitim materyallerini birlikte değerlendirmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştireceğiz.

 

            Çalıştayımıza katılmak isteyen meslektaşlarımızın en geç 28 Aralık tarihine kadar, defuzder@gmail.comadresine mail atmaları yada 306 67 20 numaralı telefondan Cemil DEMİR’e bildirmeleri gerekmektedir.

 

            Ayrıca çalıştayımızın daha verimli olması ve tüm meslektaşlarımıza ulaşması amacıyla, daha sonra bildirilecek saatte, sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın ve katılım sağlanacaktır.

 

Çalıştay Düzenleme Kurulu               : Defterdarlık Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu

Çalıştay Sunumu                               : Cemil DEMİR-Eflatun YILMAZ

Çalıştay Mekanı                                 : Defterdarlık Uzmanları Derneği Merkezi

Çalıştay Tarih ve Saati                       : 30.12.2017 Cumartesi-10:30




Adres : Mithatpaşa Caddesi No: 16/11 Kızılay / ANKARA
Telefon : -  Faks :-
E-Mail : defuzder@gmail.com