AİDAT BORÇLARI HAKKINDA!!! - Haberler
Anasayfa | Duyurular | Üyelik | Bize Ulaşın
BORÇ SORGULAMA
tümünü listele
Haberler AİDAT BORÇLARI HAKKINDA!!!

AİDAT BORÇLARI HAKKINDA!!!


AİDAT BORÇLARI HAKKINDA!!!

 

            GEÇEN SENE AİDAT BORÇLARI İLE İLGİLİ AŞAĞIDAKİ MESAJI ATMIŞTIK. DUYARLI MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

BİRİKMİŞ BORÇLARI OLAN DEĞERLİ ÜYELERİMİZİN, BORÇLARINI BİR ÖDEME PLANI İÇERİSİNDE TAKSİTLE ÖDEMELERİNİ RİCA EDİYORUZ. BÖYLELİKLE HİÇBİR ÜYEMİZİN DİĞER ÜYEMİZİN HAKKINA GİRMEMESİ SAĞLANMIŞ OLACAKTIR.

BİZ DERNEK YÖNETİMİ OLARAK, GELDİĞİMİZ BU SÜREÇTE ÖZLÜK HAKLARIMIZ KONUSUNDA SON GİRİŞİMLERİMİZİ YAPACAĞIMIZ DÖNEME GİRDİĞİMİZİ BİLİYORUZ.

GEREKEN ADIMLARI ATTIK VE ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ. ANCAK BU SÜREÇTE HEM MANEVİ, HEM MADDİ, HEM DE AKTİF OLARAK DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VARDIR.

BU BİZİM İÇİN SON FIRSATTIR...YA VAROLACAĞIZ, YADA... ZATEN ONDAN SONRA DERNEK, MESLEK BİLE...

BU YÜZDEN TÜM ÜYELERİMİZİN AİDAT BORÇLARINI YAPILANDIRARAK, DERNEK HESABIMIZA TAKSİTLE ÖDEMELERİ RİCA OLUNUR. 

 

Derneğimizin; 2008 yılından bugüne kadar, aylık 5,00 TL yıllık toplam 60,00 TL olan üyelik aidatlarını; tüm üyelerimizden bu sene Ocak ayında yıllık (60,00 TL) yada altı aylık iki dönemde (30,00+30,00 TL) olarak TR 0300 0100 0001 4992 4166 5007 yatırmanızı rica ediyoruz.

            Aidat meblağının düşük olması, unutkanlık, iş yoğunluğu sebebiyle yatırılamayan aidatların daha sonra yekün tutması ve gönderilememesi sebebiyle, üyelerimizden almak zorunda olduğumuz aidat borç tutarları bir hayli artmıştır. Bu yüzden 2018 itibari ile tüm üyelerimizin 2018 yılı öncesi borçlarının yapılandırılarak ödenmesi istenilecektir.

            Derneğimizin faaliyetlerini daha rahat yapabilmesi açısından ve sembolik olarak alınan aidat ücretlerimizin ödenmesi konusundaki hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

            Yönetim Kurulu olarak; Dernek Tüzüğü ve Dernekler Mevzuatı çerçevesinde, Derneğimizi en iyi şekilde yönetmek ve temsil etmek, üyeleri arasında adaleti ve eşitliği sağlayabilmek, meslek menfaatlerinin gerektirdiği faaliyetleri icra edebilmek için bugüne kadar üye olmuş tüm meslektaşlarımızın aidat borçlarını tahsil etmek görevimizdir. Bu konuda web sitemizde üyelik ile ilgili yaptığımız açıklamalar doğrultusunda işlemler hızla sona erdirilecektir.

             Kariyer mesleğimiz gereği, Derneğimize ne derece değer verildiği hususunu siz değerli üyelerimizin takdirine bırakıyoruz. Biz Yönetim Kurulu olarak elimizden gelen tüm gayretle ve hiçbir beklentimiz olmadan sizler için (hatta üye olmayan meslektaşlarımız için) çalışmaya devam edeceğiz.

WEB SİTESİ BORÇ SORGULAMA KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İÇİN defuzder@gmail.com adresine atılan mailler gün içerisinde cevaplanacaktır. 30 Nisan 2018 saat 13:00 itibari ile web sitesi borç sorgu ekranında güncel borç miktarlarını görebilirsiniz.




15.01.2017
Adres : Mithatpaşa Caddesi No: 16/11 Kızılay / ANKARA
Telefon : -  Faks :-
E-Mail : defuzder@gmail.com