5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI - Haberler
Anasayfa | Duyurular | Üyelik | Bize Ulaşın
BORÇ SORGULAMA
tümünü listele
Haberler 5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI


5. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

DEFTERDARLIK UZMANLARI DERNEĞİ

5. OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

 

04.03.2008 yılında kurulan Derneğimizin, 5. Olağan Genel Kurulunun; Yönetim Kurulumuzca, Dernek Tüzüğü 14. maddesi hükümleri gereği,  23 Mayıs 2016 tarihinde yapılmasına karar verilmiştir. Genel Kurul; Mithatpaşa Caddesi 16/11 Kızılay adresinde bulunan Dernek Merkezimizde saat 12:00’da başlayacaktır. Genel Kurul Gündemi ve Hazirun listesi www.duder.org.tradresimizde yayınlanacaktır.

Dernek Tüzüğü 14., 15. ve 16. Maddesi hükümlerine göre gerçekleştirilecek Genel Kurulun, ilk toplantısında yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda, ikinci toplantı aynı yerde ve aynı saatte 31 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Genel Kurulumuzun tüm meslektaşlarımız için hayırlı olmasını diler, şimdiden yeni seçilecek olan Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.

Genel Kurul hakkında; Üyelerimiz için özel bilgilendirme birkaç gün içerisinde, web sitesi üye girişi sağlandıktan sonra görülebilecektir. Derneğe üye olan meslektaşlarımızdan, henüz web sitesi üyeliği olmayanların, www.duder.org.trana sayfası sağ üst kısımda bulunan yeni üyelik kısmına girerek formu doldurmaları gerekmektedir. Bu işlem ardı 6-12 saat arasında web sitesi üyeliğiniz aktif hale getirilecektir.

                                                                                  Defterdarlık Uzmanları Derneği

                                                                                              Yönetim Kurulu




Adres : Mithatpaşa Caddesi No: 16/11 Kızılay / ANKARA
Telefon : -  Faks :-
E-Mail : defuzder@gmail.com