Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Ziyaretimiz. - Haberler
Anasayfa | Duyurular | Üyelik | Bize Ulaşın
BORÇ SORGULAMA
tümünü listele
Haberler Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Ziyaretimiz.

Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Ziyaretimiz.


Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Ziyaretimiz.

Defterdarlık Uzmanı unvanı ile katılabildiğimiz Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitiminin 3.'sü Antalya'da devam etmektedir.

                Dernek olarak; birçok şehirden meslektaşlarımızın katıldığı böyle bir ortamı değerlendirmek, meslektaşlarıyla hasbıhal etmek ve Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek gayesiyle 04 Şubat 2016 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret sırasında Kemer Malmüdürlüğü'de ziyaret edilmiştir.

                 Öncelikle bize bu imkanı sağlayan değerli Daire Başkanımız Nevin DELİKAYA ve Şube Yöneticisi Murat ÇEVİK Beye teşekkür ederiz. Ayrıca değerli vakitlerini ayırıp bizleri dinleyen meslektaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliriz.

                 Defterdarlık Uzmanları Derneğinin her zaman ve her yerde meslektaşlarının yanında olduğunu ve bir olduğumuzu göstermek gayesiyle yaptığımız ziyaret bizim için ulaşılması gerekli amacına erişmiştir. 

                 Derneğimizi ilk ağızdan tanıtma ve anlatma fırsatımız doğmuş ve Derneğimize yeni üyelik katılımları sağlanmıştır. Yeni üye olan meslektaşlarımıza aramıza hoşgeldiniz diyoruz.




10.02.2016
Adres : Mithatpaşa Caddesi No: 16/11 Kızılay / ANKARA
Telefon : -  Faks :-
E-Mail : defuzder@gmail.com