İzmir Milletvekili Eski Maliye Bakanımız Sn. Zekeriya TEMİZEL Ziyaretimiz - Dernek Haberler
Dernek Haberleri İzmir Milletvekili Eski Maliye Bakanımız Sn. Zekeriya TEMİZEL Ziyaretimiz

İzmir Milletvekili Eski Maliye Bakanımız Sn. Zekeriya TEMİZEL Ziyaretimiz

Yeni Meclis döneminde ikinci ziyaretimizi; İzmir Milletvekili eski Maliye Bakanımız Sayın Zekeriya TEMİZEL üstadımıza 11.08.2015 tarihinde gerçekleştirdik. Kendisine samimiyeti, sıcaklığı ve sohbeti için teşekkür ediyor, vekilliğinin hayırlı olmasını diliyoruz.

Maliye teşkilatına yabancı olmayışından dolayı Maliye Bakanlığının iç dinamikleri hakkında sohbetimiz başladı ve 666 sayılı KHK ile Defterdarlık Uzmanlarının hak kaybı dile getirilmiş olup bu konuda bizlere gösterdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve yeni yasama döneminde Defterdarlık Uzmanları ile alakalı herhangi bir kanun teklifi olduğu takdirde haberdar olmak istediğini belirtmiş olup, Defterdarlık Uzmanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve KHK’lar ile uğramış oldukları haksızlıkların giderilmesi hususunda her daim bizleri destekleyeceğini ve yanımızda bulunacağını dile getirmiştir.

Maliye Bakanlığı dönemindeki hatıralarını anlatarak hem bizi hem de kendisini geçmişe götürerek sıcak bir sohbet ortamı oluşturması görüşmemize farklı bir hava katmış olup her zaman kapısının Defterdarlık Uzmanlarına açık olduğunu vurgulayarak bizleri onure etmiştir.

Dernek olarak yeni yasama döneminde; Defterdarlık Uzmanlarının uğradığı hak kaybının giderilmesi, mesleğimizin Bakanlığımız içindeki öneminin arka plana atılmaması vb. konularda kendisinden destek beklediğimiz dile getirilerek görüşmemizi sonlandırdık ve ayrılırken tüm arkadaşlarımıza selam söylemeyi unutmayarak samimiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

11.08.2015