5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI. - Dernek Haberler
Anasayfa | Duyurular | Üyelik | Bize Ulaşın
BORÇ SORGULAMA
tümünü listele
Dernek Haberleri 5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI.

5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI.


5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI.

5. Olağan Genel Kurul Açıklaması…
Değerli Arkadaşlar,
Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurulu; 31 Mayıs 2016 Salı günü Dernek Merkezimizde, beklediğimiz ve özlediğimiz kalabalık ve birliktelik içerisinde gerçekleştirilmiştir. 
Öncelikle vakit ayırıp Derneklerine teşrif eden, Derneklerine ne kadar önem verdiklerini gösteren ve son dönemde tüm illerde çalışan meslektaşları gibi, meslek bilinci ön planda tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gelemediği halde gönülleri Derneklerinde olan tüm meslektaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.
Yine bu Dernek için uğraş vermiş tüm meslektaşlarımızla birlikte, 4.Olağan Genel Kurul ardı Dernek Kurullarında görev yapan ve özelikle Yönetim Kurulunda kimsenin bilemeyeceği fedakârlıkla mesleği için uğraşan Sayın Gamze BİLBAY, Hüseyin ALADAĞ, Mehtap DURMAZ, Aslan ARAT, Şerife YILDIRIM, Yılmaz BUĞDAYCI, Murat YAĞMUR ve Mustafa GÜLDEMİR arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Genel Kurul şunu göstermiştir ki, Dernek mesleğimiz için çok önemli bir aktördür ve Derneğinin çalışmasını isteyen ve destekleyen yüreği güzel birçok meslektaşı vardır. Bu sebeple yeni görevi devralacak meslektaşlarınız bu bilinç ve şevkle, görevi devraldığı yerden işe başlayacak ve var gücüyle bu yüreği güzel meslektaşları için mücadele edecektir. Hem çalıştığı Bakanlığın hem mesleğinin geleceği için her zaman bir ‘Kilit Taşı’ olarak rol üstlenecektir.
Genel Kurulumuzda Yönetim Kuruluna talip bir grup çıkmamıştır. 4. Yönetim Kurulundan görevine devam edecek arkadaşlarla birlikte göreve talip bir listeye destek verilmiştir. İsim sırasına göre aşağıda yeni Yönetim Kurulu siz meslektaşları için bu zor ve önemli dönemde görevi yürütecektir. Devir işlemleri ve ilk Yönetim Kurulu toplantısı ardı görev dağılımı ve ayrıntılı açıklama ve hedefler duyurulacaktır.
Aslan ARAT
Atacan SONCU
Ayla BAYKAL
Cemil DEMİR
Eda ÖZÇELİK
Eyüp ÜNAL
Hüseyin ALADAĞ
Ömer ŞAFAK
Selami KUTLU




Adres : Mithatpaşa Caddesi No: 16/11 Kızılay / ANKARA
Telefon : -  Faks :-
E-Mail : defuzder@gmail.com